3.9.08

Uusi sivusto Easypokerdeals.net

Tiimi blogin takana julkaisee näillä näppäimillä uuden sivustonsa: Easypokerdeals.net.

Tervetuloa nauttimaan netin parhaimmista diileistä pokekerisivustoille.

31.5.08

[x] Updatements

J, onpa kulunut taas ikuisuus viimeisestä blogipäivityksestä. Pari miittiäkin on ollut ja mennyt, ensimmäinen tammikuussa Tampereella ja toinen toukokuun alkupuolella Jyväskylässä. Molemmat erittäin onnistuneita, mutta kaikkien mielestä liian lyhyiltä tuntuneita.
Kesäkin on vaivihkaa tullut ja koulut/työt hiljenneet ja tämän vuoksi olemmekin suunnitelleet seuraavaa miittiä, joka tulee ajoittumaan heinä- tai elokuulle 2008. Tähän syynä on kahden paistin ulkomaanmatka, eli Sabbe ja Rontus lähtevät rapakon toiselle puolelle poikkeemaan ja toivottavasti harjaamaan.

Peleistä tämän vuoden puolelta ei ole paljoa sanottavaa, tammikuu oli hyvä kuu, mutta siitä alkoikin alamäki. Tämäkin kuu alko melkein 4k montulla, jota on tässä yritetty nyt täytellä, vaihtelevin tuloksin... Muiden kuista en kommentoi sen enempää muuta kuin että paremmin kuin minulla, pokerin tai bj:n ansiosta KRHM... :).

Palataan asiaan lähempänä seuraavaa miittiä tai kun on jotain kerrottavaa..gl cu

Offtopicina:
http://player.eurosport.com :n kautta pyörii noin 12h/vrk tennislähetyksiä 4e/kk hintaan, voin suositella.

http://www.pokernews.com/live-reporting/2008-world-series-of-poker kautta voi seurata WSOP-eventien tilanteita, ehkäpä myös meidän poikiemme nimet näkyvät jonkun eventin palkintosijoilla.

Aloitimme myös affitoiminnan muutamalla suosituimmalla saitilla:

-Ongame-verkkoon tarjoamme 8x jatkuvia, automaattisesti uusiutuvia, bonuksia. Edustamme Nextpoker- saittia, jossa on pelitili dollareissa, mutta mahdollista pitää rahat myös euroissa ns. nettitilillä, josta siirrot pelitilille tapahtuvat kätevästi.
Rekisteröinti Nextpoker:lle tapahtuu klikkaamalla allaolevaa linkkiä ja käyttämällä rekisteröinnin aikana "g4l"-kampanjakoodia. Jos ilmenee kysyttävää, meidät tavoittaa emaililla hlundaajat@gmail.com


Nextpoker rekisteröinti tätä painamalla