9.7.07

Lähtö lähenee ja laiskuus pahenee

Huomenna kello 14:50 alkaa allekirjoittaneen matka kohti Riikaa, bussilla Tampereelle, josta Ryanairin koneella Latvian maaperälle. Pakatakin pitäisi, jos vain jaksaisi, mutta "kerkiäähän sitä"...ainakin jos ennen klo 14:30 alottaa.

Pokerin suhteen on ollut suht hiljaista, osaksi motivaation ja downswingin takia sekä mökkeilyn kuluttaman ajan takia. Mökkeiltyä tuli viikon verran tuossa parissa osassa. Vesisade ajoi vaan pois, kun eihän mökillä nyt sisällä kykitä.

Ennen mökkireissua tuli kokeiltua priman pelejä...olivathan ne...NIIN VITUN PERSEESTÄ. 4 kertaa KK vs AA pf-allin, kaikki tietysti turpaan. AA pakkasella 4 buy-iniä, kuten muutkin isot parit. Setit pakkasella, joka kertoo vihujen napsuttamisasteesta. Se siitä, ei jaksa paisti itkeä enempää.

12 buy-iniä tuli survottua kunnes hermot menivät ja cashoutit paukkuivat. Noh, onneksi rolli kestää(ainakin vielä).
Riikaan tuli vaihdettua taskurahaksi 500 euroa lateiksi, noin 340 Latvian latia sai tuolla.

Tiistaina saavumme iltakymmeneltä lentokentälle, josta varmaankin taksilla hostellille&hotellille ja sitten jatkosuunnitelmat kunhan on huoneisiin kotiuduttu.
Seuraava posti tänne blogiin varmaankin napsuu tiistai-iltana tai keskiviikon puolella, saapa nähdä.

Kuvamateriaalia varten on N95:n digikamera sekä Janilla videokamera. Saattaapa muillakin olla jotain kameroita jos sattuu jotain kuvaamisen arvosta löytymään.

Take care, bbl!

No comments: