8.8.07

Grindauslomille :)

Armeijaan tuli lähtö juuri samaan aikaan kun muu porukka lähti Riikan reissulle. Sen jälkeen en ole paljoa ehtinyt pokeria miettiä. Pari ekaa viikkoa kerkesin inttimeininkiin totutella, mutta jo heti ensimmäisillä lomilla nousi melkoinen kuume. Veksiin sitten tuli mentyä ja osastolla tuli sairasteltua keuhkokuumetta kunnes viikon päästä piipaa-auto kuskasi[ilman pillejä:(] minut Sodankylästä Rovaniemelle LKS:aan. Torstaina sitten pääsin vanhan paskan armeijan Ford Transitin kyydissä takaisin Sodankylään ja siellä lekuri määräsi viikon verran kotihoitoa :) Ja ei kun grindauslomaa viettelemään!

Pelit lähti käyntiin hyvin ja upitin ensimmäisenä päivänä lähes 6 buy iniä(nl100), mutta tänään ei rinkipelit kulkeneet parhaalla mahdollisella tavalla.. Tuli tultua 45 minuutissa yli 5 buy-iniä alas. Näihin sisältyi muutamia varsin ikäviä ohivetoja, mm. AA vs KK all inien kuseminen turnilla rägipöytään(2 outer) ja vastaavan tilanteen häviäminen heti perään QJ:tä vastaan Jxxxx pöytään. Noh, viimeisen 1 buy-inin kokoisen potin hävittyäni(AA vs 99 pf ai) jätin pelit sikseen ja lähdin tyttökaverin kanssa kaupungille :)

Illalla ei sitten kiinnostanutkaan paskan vertaa rinkipelit, joten pistin ne edellisestä postauksestani tutut 20r-turnaukset pyörimään. 18k guaraan tuli käytettyä 60 dollaria ja tipahdin nauloja vastaan kuitenkin rahoille sijoittuen ja 10k guaraan käytin 40 dollaria. Koko ajan 18k guara vaikutti lupaavammalta sillä olin lähes koko toisen puolikkaan chipleadin tuntumassa, mutta pikkuhiljaa pieniä potteja hävitessä stäkki kuihtui. 18k:sta tipahdettuani rupesin keskittymään täysillä 10k guaraan ja kräkättyäni shortstackina vastustajan AK:n AQ:lla kaikki alkoi menemään minun osaltani täydellisesti. En hävinnyt yhtään pelaamaani pottia ja pian huomasin olevani chipleadi. Pysyin kärjessä finaalipöydän keskivaiheille asti ja päädyin lopulta 3 handed peliin kahden paistin kanssa. Valitettavasti ensimmäinen turnausvoitto jäi jälleen haaveeksi kun vastustaja pf minraisettuaan maksoi allinit A7:lla 8s9sAx boardiin minun Ts7s:ää vastaan enkä onnistunut osumaan monsterivetooni. Niin lähellä mutta niin kaukana :/ Kyllä se voitto vielä sieltä revitään vaikka väkisin.. :) Jälleen kerran $1,2k vaivanpalkaksi.

Sunnuntaina takaisin armeijaan(mikäli vielä huolivat..) ja siihen asti on aikaa pelailla ja lojua miten lystää. Otan kyllä kaiken irti toipilasajastani, huomenna taas rinkiä grindaamaan :)

No comments: