8.9.07

I HAS HEATER!

Joo-o, viime postista on hetki vierähtänyt aikaa, varmaankin jo useampi kuukausi. Tähän väliin olen ehtinyt katketa pariin kertaan melkein koko nettirollin ja nousta uudestaan. Elokuun 23. pelit oli taas vähän alamäessä ja päätin nostaa reilun kilon euroja pois nettirollista niin, että nettiin jäi alle kilo pelivaraa.

Tämän jälkeen nl shortti on sujunut paremmin kuin koskaan, ja muutaman satasen rb:n ja bonarien saattelemana olenkin noussut nelisen kiloa lähinnä nl100 shortista.

Mielialakin ollut yllättävän hyvä parin viime viikon aikana, ja mieleen onkin useasti tullut, että mieliala vaihtelee ihan liikaa pokerin ylä- ja alamäkien myötä.

Toissapäivänä oli myös ensimmäinen +1k päivä pitkiin aikoihin, ja fiilis oli melkein parempi kuin ensimmäisessä ja ainoassa turnausvoitossa puolisen vuotta sitten. Se on vaan yksinkertaisesti niin loistavaa, kun kädet toisensa jälkeen napsuvat ja kukaan ei napsuta alta ohi.

Otin myös tänään ensimmäisen shotin 200nl shorttiin, vajaan 1k käden saldona +500. Liian swingaavaa vielä silti, joten varmaan hetki tulee vielä grindailtua 100nl. Pelissäni ei varsinaisesti näy pelin koosta johtuvaa heikkoutta, mutta pää ei tahtonut kestää yli $400 potteja sitten millään.

Palaillaan asiaan myöhemmin,
Ylad

No comments: