13.6.07

Miitti #1 Final Trip report

Gamblerit kohtasivat ja jälki oli sen näköistä.

Miittimme alkoi perjantaina noin kello 14, kun itse siirryin autolla Jyväskylään. Pian seuraamme liittyi myös Santtu sekä parin tunnin päästä Ylad sekä Sabbe. Myös Revo saapui Seinäjoelta piakkoin. Korkkasimme ensimmäiset mäyrät iltapäivän aikana ja ensimmäiset avokinkit pistettiin pystyyn heti kuin vain oli mahdollista.

Olimme päättäneet pelata pokeria NLHE 25€ sekä PLO25€ muodoissa sekä illan pimentyessä mukaan tuli myös hämärempiä pelejä kuten Pineapple ja crazy Pineapple sekä joitain kierroksia vetopokeria. Itse peleistä sen verran, että isoin potti oli noin 10bi luokkaa, kuva potista löytyy osoitteesta: http://musclenet.fi.customer.axxion.fi/pics/gamble4life/IMG_0181.jpg , kädet ovat varsin huvittavat kun ottaa huomioon että potti on yli 250€ :).

Swingit olivat aika valtaisia itse kullakin, allekirjoittaneella noin 15bi downswing, kunnes lopullinen cashkatkeeminen. Kuluneen mäyrän määrästä kertonee viikonlopulta kertyneet kuusi muovikassillista rakebackia(pulloja&tölkkejä).

Unet jäivät myös vähiin, itse jouduin La-Su yönä nukkumaan 2½h kauneusunet tulevan 150km ajomatkan vuoksi, mutta eräät jampat pelasivat lauantai iltapäivästä klo 15 sunnuntai-iltapäivään asti, eli noin 24 tuntia :). Livenä aika kyllä kuluu hullun nopeasti ja viikonlopusta piti yrittää käyttää hyväksi mahdollisimman paljon pelaamiseen. Välillä piti tietenkin myös syödä ja tulikin grillailtua melko reilusti.
Isäntä-strikelle kiitokset mahtavan majoitus&peli&hauskanpito&....-paikan järjestämisestä. Kiitokset myös muille miittiin osallistuneille.
Heinäkuuta sekä Latvian reissua odotellessa...ehkä joku pienempi välimiitti on tulossa tai sitten ei.

Over & Out

No comments: