14.6.07

Pokeria armeijan harm... kurkkusalaateissa

Armeijassa on porukkaa vähän sieltä sun täältä ja porukka on lähes poikkeuksetta aika katki. Livepelejä on, uskomatonta kyllä, aika vaikea saada aikaan vaikka 140 äijää asuu samassa yksikössä 24/7 ja olis chipit ja kortitkin! Ei kyllä hirveästi jaksa panostaakkaan peleihin kun ne olisi aina niin mikimauspelejä kuiteskin. Ja onhan mokoma toiminta Puolustusvoimien alueella kiellettyäkin, mutta kuka siitä välittää? Ehkä vapaa-aikaa on turhan vähän :\.

Onneksi täällä tarjotaan tämmöisiä hienoja päivystystehtäviä kuten nyt olen lusimassa 1. apupäivystäjän yönakkia. 2300-0300 päivystäjän pöydällä nököttämistä. Aika menee kuitenkin mukavasti nopeammin läppärin (17" wide!) + GPRS:n kanssa. Pöytiä oli parhaimmillaan auki viisi kappaletta, tuli melkein kiire touchpadin kanssa.

Tällä hetkellä aiemmin mainostamani FPP-turnaus Expektin $500 000 finaaliturnaukseen (johon pääsee vain näistä satelliiteista) menee ihan hyvin ja ehkä voisi se tiketti irrota. Toista kertaa vasta olen muistanut pelata, katselkaapa tuolta aiemmasta postauksesta lisätietoa turnuaksesta ja pelatkaa se joka päivä jos on ylimääräisiä FPP-pisteitä Expektillä.





Koneella gonailemassa :).

Waiting for Riga.

TJ22

No comments: