27.5.07

Nettipokerin SM 2007

Pelasin just Starssin Nettipokerin SM 2007 Main Eventin ($300+$20), meni erittäin tylsästi korttikuolleena. Alkuun pääsin 3bettaamaan QQlla buttonilta aikasen position reissaajaa ja calleria vastaan, molemmat callas 3betin. Ässähän sinne floppiin vaihteeks kurkisti ja vastustajat pisti kumpikin AKlla massit sisään minun häipyessä vähin äänin takavasemmalle.

Seuraavat tunnit menikin pöllien blindsit ilmalla, kunnes 100-200 blindseilla ja oiskohan $25 antella tuli vastaan ehkä ainut käsi jossa jotain mielenkiintoa:

8-handed, aggressiivinen pelaaja (24% preflop raise) reissaa $600:n aikasesta positiosta, kaikki foldaa minulle BBllä. Taskussa on TT ja stäkkiä löytyy $4500. Stäkin koko oli mielestäni tosi ikävä: Pusku on aika iso, mutta normaali reraise pistää yli 1/3 stäkistäni sisään, ja flopista tulee TTllä vaikea. Myös calliminen olisi huono idea, koska overcardeja tulee pöydälle todella usein, jonka seurauksena tulen joko bluffatuksi usein tai pistän stäkin sisään ohi flopannutta AJtä vastaan. Päätin siis puskea, ja vastustaja callasi JJllä. gg.

Mutta Sabbe johtaa turnausta kun 21 pelaajaa 183:sta on jäljellä. Kannattaa tulla seuraamaan, löytyy PokerStarssin pelaajahaulla kun etsii "Sabbetus"-nimimerkkiä. Ykköspottinahan on huikeat $21k.

7 comments:

Roni said...

Yo, Sabbe rahoilla ja chipliidu.
$838,80 salettia.

ylad said...

Otat nyt rauhassa vaan sen voiton,$$$

Roni said...
This comment has been removed by the author.
Roni said...

$17 00 arvoinen potti rahaksi muutettuna

Roni said...

$17 000 piti sanomani ;)
Go Sabbe!

pwnz said...
This comment has been removed by the author.
Roni said...

Jaha, kolmas tila tuli sieltä sitten. Onneksi olkoon! $8,318.10.
ylad kannatti steikata 1/3 ;)